stoppa matchen

Inflyttade.

Posted in Allmänt, GAIS, Politik by Micke on november 5, 2008

Då var äntligen tillträdet och förflyttande av våra prylar till den nya lägenheten avklarat. Det hela känns fantastiskt bra och lyan är i det närmaste perfekt. Nu återstår ju bara att få lite ordning på saker och ting men då både jag och Stella jobbar heltid så går det väl inte jättesnabbt direkt. Men katten verkar trivas med röran i alla fall.

Framöver så ska vi förstås se till att hålla ett inflyttningsbaluns. Men som det känns just nu så är det nog inte aktuellt att köra något avancerat förens i början på december eller så. Men räkna med att vi hör av oss när det är dags för kalas!

Så var det hela den här biten med presidentvalet i USA. Jättefint. Obama vann. Tjoho. Nu kommer allt bli bra. Den som inte ser min ironi här känner mig inte tillräckligt väl. Min poäng är förstås att det är så sjukt naivt att tro på några stora förändringar bara för att dom byter ut en gubbe mot en annan. Obama får gärna överbevisa mig om sin förträfflighet men USA är alltid USA. Dock är det ju klara stilpoäng på att killen är svart! Alltid retar det upp någon inavlad rasist.

På söndag är det sista matchen för säsongen. AIK står för motståndet och det börjar ju bli en fin hösttraditon för oss att stjäla poäng av AIK i slutomgångarna. Med lite tur så kan vi ju sluta på en hedrande sjätteplats om vi vinner på söndag.

Annonser

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Sara Gron said, on november 17, 2008 at 20:47

    Killen ska visa uppdateringar en gang i veckan pa You Tube. Klart att Obama kommer forandra USA!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: