stoppa matchen

Det är min tur nu…

Posted in Allmänt, GAIS by Micke on augusti 18, 2008

Ja, där satt den. Imorgon ska jag och Stella skriva på hyreskontraktet för en alldeles perfekt trea i närheten av Kortedala Torg. Jag vet att man inte ska ropa hej förens man är över ån och allt vad det kan vara men jag har en sån positiv känsla i magen just nu. Äntligen börjar det lossna!

Innan månaden är slut ska jag även ha lyckats med bedriften att packa ihop alla prylar i mitt rum på svingeln och flytta in dom kartonger detta alstrar hos Stella. I november tar vi sen vårat pick och pack och flyttar in i våran första ”riktiga” lägenhet! Grattis till oss!

När man ändå talar om positiva saker så måste jag ju förstås nämna att det igår flyttade in en liten katt hos oss. Katten hittades utomhus  av Stellas väninna som förstås tog hand om det lilla utmärglade och tilltuffsade livet. Det har annonserats efter ägare men ingen har gett sig tillkänna och då Stellas väninna flyttar till Tyskland om några veckor så bestämde vi oss för att adoptera den lille krabaten. Namnet på den lilla kattpojken är inte bestämt ännu men vad vi har kunnat urskilja hitills så lyssnar han mest till namnet ”Janne”. Men det kan man väl inte döpa en katt till?!

För övrigt: GAIS slog Bajen borta med 4-2 senast. Och då ledde bajen med 2-0 innan den starkaste upphämntningen i GAIS moderna historia tog vid. Ironiskt nog spelade vi i Bajens gamla bortaställ då GAIS materialare tog med sig fel bortaställ till Slödderstadion. Så för att summera: Originalet slog kopian iförd kopians eget klubbmärke. Helt jävla fenomenalt!

Annonser

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Szofia said, on augusti 18, 2008 at 16:21

    Grattis till lägenhet, katt och den allmänna välgången!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: