stoppa matchen

Måndag.

Posted in Allmänt by Micke on maj 19, 2008

Dagens äntligen: Nedläggningen av den patetiska gratistidningen Punkt SE. Det var fan på tiden. Maken till undermålig skit”tidning” får man leta efter. Det känns som en seger för den goda smaken och förnuftet att dom lägger ner. Kan dom inte ta med sig Expressen och Aftonbladets nöjesrapportering till soptippen, när dom ändå håller på?

Helgen som har varit var riktigt trevlig. Fredagen blev lungn och sansad då jag var sjuk men den stora höjdpunkten var förstås att Stella kommit hem igen. Det var ett kärt återseende måste jag säga. Hon hade ju faktiskt varit borta en vecka och då blir man lätt lite känslosam.

Lördagen barkade däremot rätt snabbt ut i vansinnets utmarker då vi hade Norgefest hemma i kollektivet. Det kom inte så jättemycket folk men kvaliteten på dom som var där var fullgod. Babyfriman, lite vänner till Stella och en allmänt bra stämning gjorde det till en toppenkväll. Det firades alltså rejält och hårt. Bilder från spektaklet finns som vanligt på min flickr.

Nu har jag inte mycket inplanerat den närmaste veckan och det ska bli grymt skönt att bara flyta med lite och se vad som händer. Ryktas om födelsedagsfest i Gårda. Det tror jag blir bra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: