stoppa matchen

Heltrevlig helg.

Posted in Allmänt, GAIS, vänner: by Micke on april 7, 2008

Så var det då måndag och den allmäna tristessen och den där molande ångesten kommer som ett brev på posten. Men det där är ju förstås gammal skåpmat för alla som känner mig.

Helgen gick i ett hiskeligt tempo (nåja) och sparkade med buller och bång igång i fredags med ett litet kalas hemma hos Kaiko, Love och Tofft. Temat var Cyber och jag misslyckades förstås med att följa temat men med min GAIShalsduk (jävligt obskyrt cybertema, den som klarar den cyber-ekvationen får en kaka) så lyckades jag ändå ha en jävligt trevlig kväll. Det blev halvtidig hemgång då Stella tyvär skulle jobba på lördagen. Med tanke på hur glad i hatten jag var så avbröt vi nog vid en lämplig tidpunkt. (Bilder från galejet finns här).

Lördag innebar mest bakfylla för min del. Jag tog mig hem till min egen krypta och låg nog ner mest hela dagen. Hämtade upp Stella på hennes jobb och som den arbetarklasshjälte hon är så svängde hon ihop en lysande middag. Därefter vidtog horisontalläge i soffan och något sorts försök att titta på japanska skräckisar på tv. Det föll inte särskilt väl ut och tidig sänggång var ett faktum.

Söndagen inleddes om möjligt ännu segare än dagen innan. Men en lite uppryckning på kvällen resulterade i schyssta nudlar och en fin långpromenad på kvällningen.

Vad händer den närmaste tiden? På torsdag kl 19 är det minsann GAIS – Hammarby på betonghelvetet Nya Ullevi. Så det får bli min premiär iår. Ska bli sjukt kul att gå på lite fotboll igen!

Föresten, om ni inte förstått det så är jag så sjukt glad över att ha träffat Stella och att hon finns i mitt liv nu mera. Kan bristen på ångestbloggande stå i direkt korrelation till att hon stormade in i mitt liv? Jag skulle inte sätta pengar på motsatsen.

Annonser

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Johannes Axner said, on april 7, 2008 at 18:47

  Kan GAIS-kopplingen ha att göra med vissa styrelsemedlemmars övriga jobb? ;)

 2. Michael Hemmingsson said, on april 7, 2008 at 18:50

  Nej, det var inte det jag tänkte på men det du säger är också ett bra och relevant svar. Jag får bjuda på en kaka någon gång!

 3. stella said, on april 14, 2008 at 22:02

  tjohoo!
  det var fint det. jag har i och för sig ingen bakgrund som ångestbloggare, men jag tänker absolut inte börja nu!
  det är jag för glad för.
  älskar dig min prins.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: