stoppa matchen

Segaste dagen 2007?

Posted in Allmänt, Bakis by Micke on december 30, 2007

Idag har allt varit sirap och outsägligt långsamt. Det kan förvisso förklaras av att en redig men ändå ganska vänlig och kär kamrat vid namn Bakfylla har varit på besök hela dagen. Herr Bakfyllas besök grundlades hemma hos Charlotta igår kväll med en trevlig liten hemmafest. Det är alltid kul att hänga runt med lite folk man inte känner sedan tidigare. Men som vanligt slutar det ju med att man ändå bara pratar med dom som man faktiskt vet vilka det är sedan tidigare. Men ansatsen till socialt beteende fanns ju där i alla fall. Och det är väl tanken som räknas i juletider som dessa.

Egentligen borde jag ha hjälpt till med att städa idag och framför allt borde jag ha förvandlat mitt eget rum till en människovänlig plats. Av det blev det intet. Men jag har väl någon timme på mig efter jobbet imorgon för att ordna sådana mundäna detaljer. I vanlig ordning blir det väl att man slänger ner skiten i ikea-påsar, drar på sig lite deo och letar fram en inte allt för skrynklig skjorta. Lite i linje med att det är tanken som räknas.

Första laddningen med gäster utifrån anlände idag också. Lite folk från Sthlm ska alltsa delta på vårat nyårskalas. Den här festen har en ganska stor x-faktor där x är folk som kanske eller kanske inte tänker komma. Så det vi kan förvänta oss är en ganska stillsam tillställning eller fullständig kalabalik värdig en fest i dalarna på 90-talet. I och för sig är väl ett mellanting det troligaste.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: