stoppa matchen

Det där med skägg.

Posted in Allmänt by Micke on december 28, 2007

Ni som känner mig vet att jag är begåvad med vad som skulle kunna beskrivas som ”kraftig skäggväxt”. Dettarakkniv.jpg är något jag på det stora hela lärt mig att leva med. Skägget har varit både till glädje och sorg men på det stora hela har det mest bara varit där utan att varken jag eller omgivningen gjort någon grej utav det. Den uppenbara nackdelen med att ha såpass grovt skägg som jag ändå har är att jag bränner iväg ganska stora summor pengar på rakblad, raklödder, aftershave-produkter och annan kringutrustning. Men för några veckor sedan läste jag den här bloggposten borta på lifehacker.com och ett litet frö såddes i min hjärna.

Jag ska, för att förgylla min egen vardag, självklart börja raka mig med kniv! Fördelarna är många. Det blir billigare i längden, man sparar in på vår redan hårt belastade miljö, det blir en bättre rakning och framför allt så är det jävligt tufft att raka sig med kniv. Sen finns det förstås andra uppenbara fördelar med att alltid ha ett jävligt vasst vapen hemma. Dom som sett Eastern Promises vet vad jag menar.

Jag har redan rotat reda på en nätbutik som säljer allt jag kan tänkas behöva nu när jag ska ge mig på den manligaste av sysslor. Efter att ha rotat runt lite så har jag kommit till insikten att det minsann inte är gratis med sådana här produkter. Bara kniven går loss på cirka 1000 kronor. Detta innebär att jag får skjuta på min rakknivsdebut lite. Men någon gång i februari hoppas jag kunna komma igång med detta.

Annonser

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Szofia said, on december 28, 2007 at 18:43

    Hahahaha när jag såg bilden, och inte läst texten, så trodde jag det var en plattång! Vilket jag snabbt ssocierade till dina nya, långhåriga, bilder. Och så gick tankekarusellen igång. Well well, lycka till med kniven.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: