stoppa matchen

December?

Posted in Allmänt, lek & spel:, vänner: by Micke on december 3, 2007

Jaha, då var snart det här året slut. Julklappar ska köpas, listor ska skrivas och allt ska sammanfattas. Orkar inte med listskrivande riktigt just nu och dessutom är det lite tidigt då året faktiskt inte är slut ännu. Men det kommer en recension på 2007, var så säkra.

Helgen innehöll det mesta. I fredags gjorde jag ingenting värt att nämna men ibland är det riktigt skönt att bara låsa in sig på rummet och inte göra något vettigt överhuvudtaget. Lördagen däremot var lite mer actionbetonad. Det började med att jag och Elin gick och käkade en enkel middag på Indiska hörnet. Vi siktade egentligen på pasta men alla ställen var antingen fullsmockade eller på tok för dyra. Det är alltid gött att träffa Elin. Vi känner varandra såpass bra (att bo med någon i typ 4 år sätter sina spår) att vi kan kommunicera på ett bra sätt. Samtalet rörde väl allt från sömnlöshet och att må dåligt vidare till fiskrensning i Norge. Sen drog vi vidare till Kings Head där KåGe firade sin födelsedag med ett stort anhang av människor. Kul att träffa lite gamla vänner och se lite nytt folk på samma gång. Efter ett tag bestämde jag mig för att möta upp med babyfirman och J och K på Haket. Besök på monochrome var det som gällde. Och det var precis som vanligt. Samma musik, samma människor och samma lite bakåtlutade stämning. Jag tycker det är bra, man vet vad man får och vad ölen kostar.

Söndagen genomlevdes till stor del hemma hos J och K där det spelades lite Call of Cthulhu och exorcerades bakfylla. Skönt att spelandet har sparkat igång igen men som vanligt verkar det bli lite för sällan vi faktiskt kommer att få tillfället att köra.

Nu är det då första måndagen i december och man reflekterar lite över hur snabbt tiden egentligen går.

Annonser

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. fiskhandlarn said, on december 3, 2007 at 14:18

    Fast jag har hört att de som skriver årslistor brukar räkna till och med november (så att skivorna som kommer i december 2007 eventuellt listas för 2008 osv).
    Skriv lista snabbare!

  2. […] hela listan! Tydligen får man skriva årsbästalistor redan i december. I alla fall enligt Oskar. Så då sätter jag väl igång då. Håll till […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: