stoppa matchen

Borgarna kör på i gamla vanliga invanda spår.

Posted in Politik by Micke on november 2, 2007

”Ulrica Schenström får behålla sin statssekreterarlön i två år efter ett beslut i regeringen. När hon avgick hade hon 84 000 kronor i månaden, det blir drygt två miljoner under de kommande två åren.” – Ekot 2007-11-02

Ingen kan ju ha missat att vår statsekreterare var ute på en krogvända och tittade lite djupt i vinflaskan. Det ser jag ju inget problem med om det nu inte vore så att Schenström faktiskt hade jour den kvälllen. Men värre ändå är fan det här med fallskärmar. Har man klantat sig på jobbet och får sparken så får man väl gå till a-kassan som vanligt folk, eller? Jag har svårt att se någon som är värd 2miljoner efter att ha fått sparken. Men det mest horribla vad gäller den här fallskärmen är att regeringen har kringått en rådande policy och har alltså bestämt att hon är värd 2 miljoner för att ha klantat till det. Men det är klart, går man till val med syftet att berika sig själva och överklassen är det förstås helt rätt väg att gå.

Annonser
Tagged with:

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Satan said, on november 2, 2007 at 15:31

    Politiker och deras jävla fallskärmar borde fan idkas robin hood takter emot.. att vara politiker är något man göra för hjärtat, inte plånboken..


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: