stoppa matchen

IFK Fiffel&Båg

Posted in fotboll:, GAIS by Micke on oktober 28, 2007

IFK Göteborg visade idag med all önskvärd tydlighet att som skattefuskare kommer man långt i det här landet. Jag tycker förstås att det är helt förkastligt men nu vet jag i alla fall vad det är som gäller framöver. Men å andra sidan var det länge sedan jag var så naiv så att jag verkligen trodde att rättvisan skulle komma ikapp dom verkliga förbrytarna.

Det om det. Nu är fotbollsäsongen över för den här gången och som avslutning på en helt okej säsong åkte GAIS upp till slödderstadion och förlorade storstilat med 4-0 mot Brajen. Finns egentligen inte så mycket att säga om den biten. Jag får hoppas på nästa säsong och att truppen ska vara en aning mer stabil i sina prestationer. GAIS behöver verkligen höja sin lägstanivå några steg. Och där är ju naturligtvis den kommande tränarrekryteringen helt avgörande.

Nya Mac OS X Leopard är för övrigt sjukt hett.

stickeryq4.jpg

Annonser
Tagged with: , ,

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hector said, on oktober 28, 2007 at 18:19

    Jävligast är att ett lag som borde åkt ur allsvenskan på grund av sina skattebrott och även bli uteslutnina ur kamraterna lyckas få SM-guld på grund av ett mål som endast en enda person i hela sverige anser ha gått in. Svenska fotbollsförbundet är ruttet in till roten.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: