stoppa matchen

Vansinnet avstyrt.

Posted in fotboll:, GAIS by Micke on september 15, 2007

Svd.se och andra medier rapporterar om att planerna på att dra igång BK GÖIS genom att nödslakta tre anrika (nåja, två och en halvt i alla fall) fotbollsklubbar är inställda. Gott så. Representater för klubbarna säger att protesterna blev får hårda och stora. Gott så, det är verkligen toppen att vi supportrar i alla fall kan få vara med och bestämma om klubben ska läggas ner ellet inte.

Nu kan jag ägna helgen åt att flytta utan gaisångest (som man iofs alltid har men det har varit extremt mycket av den varan de senaste dygnen). Nästa vecka ska ägnas åt att jaga svinen ut från Gaisgården.

Jag citerar fritt ur från ett forum: ”Det blir något att berätta för ungdomarna på limobussen om tio år. – Säsongen 2007 var GAIS bättre än på riktigt länge och då bestämmer sig styrelsen för att lägga ner föreningen.”

Jag måste även posta en länk till Simon Banks krönika om saken. Bank är i mitt tycke den bästa fotbollskribenten vi har i det här landet, vilket i och för sig inte säger särskilt mycket då konkurrensen inte är direkt mördande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: