stoppa matchen

GAIS och Bergman

Posted in Allmänt, fotboll:, GAIS by Micke on juli 31, 2007

GAIS klarade 2-2 på en leråker i Halmstad. GAIS gjorde 3 av dom 4 målen så det får väl anses vara ett fall framåt. Men ett självmål med kvarten kvar känns ändå lite bittert. När man har med våran målvakt att göra så pendlar man verkligen mellan hopp och förtvivlan. Killen kan göra riktiga fantomräddningar ena stunden och fumla in bollen i eget mål andra stunden. Det är för utomstående antagligen ganska charmigt när ”det svänger lite” men som gaisare så står man ju där med hjärtat i halsgropen så fårt Dime får för sig att göra något med bollen. Och det är inte första gången han ger motståndarna billiga mål. Summa summarum, 2-2 mot serieledarna borta är bra. Att tappa en tvåmålsledning är direkt uselt. Nu tar vi och kör över kungliga Djurgården rejält i nästa omgång istället.

Ja, och så appropå Bergman. Jag överlämnar med varm hand raljerandet till min kamrat Jens som lyckats sätta mina åsikter om saken på pränt. Det är jävligt händigt ner någon annan ger uttryck för ens åsikter på ett bra sätt. Det är ju lättare att länka in en text än att faktiskt skriva skiten själv.  Läs här.

Lisa. Den där detaljen vi pratade om igår, jag har rotat runt lite och användaromdömena verkar lovande. Jag säger, vi kör på det och om det skiter sig så får vi väl se hur vi gör då!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: