stoppa matchen

Örnen har landat.

Posted in Allmänt, musik:, vänner: by Micke on juli 17, 2007

Så. Då var man tillbaka i gamla gängor igen. Sitter på jobbet, vilket känns som det största hånet sedan Abramovitj. Efter en vecka av lera, vansinne, hat, kärlek och sanslöst festande så känns det lite verklighetsfrämmande att sitta här igen.

Hur var arvikafestivalen då? Ja, det var fantastiskt kul i vanlig ordning. Hovet med Love, satan, härskarn, biffen, nyggos, kött-fisk och allt vad dom heter höll som vanligt stilen med det äckligaste campet på hela festivalen. Vi hittade snabbt formen när vi redan på måndagen klev runt på det blöta gräset och började bygga lervälling. Den där riktiga hysterin från förra året infann sig aldrig på samma sätt och det direkt orsaken till det måste vara att polkabandet inte fick följa med den här gången. Vi undviker helst dödsfall, om det inte är motiverat förstås. Fyllan nådde som vanligt astronomiska höjder och trots leran så höll vi igång bra. Jag är imponerad över att vi överhuvudtaget orkar hålla på.

Musiken då? Pja, det var ju med varierad framgång man försökte titta på band. Men jag hann i alla fall med Portion Control, Front Line Assembly, The Tough Alliance och Zeigeist. Såg även inledningen av det israeliska folkhems-psytrancebandet Infected Mushroom men dom sög så jävla hårt så jag höll på att svimma av ilska. Zeigeist var däremot bland det absolut bästa jag har sett på flera år. Fantastisk musik och framför allt visar dom en extrem vilja att göra en visuell show och sånt ska man bara gilla.

Nästa år ska det banne mig bli noise för hela slanten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: