stoppa matchen

Frihet och rättvisa vs. skåne (leriga betlandshelvetet eller generalguvernementet öst-danmark)

Posted in fotboll:, GAIS by Micke on april 17, 2007

Nyss hemkommen från bortapremiären mot malmö iff iff känner man sig lite lagom späkt. 60 mil på buss tur och retur, 10-12 starköl och ett jävla hålligång har verkligen satt sina spår. Matchen då? Mjo, inte mycket att säga. Iff Iff fick in ett skitmål efter 1 minut och sen var dom inte ens nära igen. GAIS hade väl några halvchanser men inget gick vår väg. Med tanke på kvaliteten och hur spelet såg ut så var väl en malmö seger inte helt orättvis i objektivitetens namn. Men jag är inte ett dugg objektiv och jag är helt enkelt jävligt grinig över att gåsapågarna kom såpass billigt undan som dom gjorde.

Malmös ”stadion” måste vara den sämsta ursäkten till fotbollsarena jag någonsin haft (miss)nöjet att sätta min fot på. Nya Ullevi framstår som Nou Camp i jämförelse. Usel placering av bortasupportrar, solen i ögonen hela första halvlek och enligt rapport ska korven ha smakat för jävligt. Nej, knuffa över skiten till Danmark och byg nytt, för det ni har nu är verkligen så jävla uselt.

Är det inte fantastiskt att 300 taggade gaisare kan sjunga ut 11000 hemmafans? På radion rapporterade dom tydligen att dom gästade supportrarna var ca 1500. Med enkel matematik ger detta oss att det alltså går 5 supportrar från valritt lag på 1 gaisare? Låter helt rimligt i mina öron. Då menar jag att 1 gaisare låter som 5. Eller. Ja, ni fattar.

 ”Ni kan dra åt helvete, ni kan dra åt helvete! Vi är gaisare, vi är gaisare!”

Sovdags…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: