stoppa matchen

Segt men helt okej

Posted in Allmänt, Bakis, lek & spel: by Micke on mars 25, 2007

Söndag och bakfull som ett djur. Jag anar ett återkommande tema. Påfallande ofta känns just söndagar och bakfylla som samma sak.

I fredags tog jag det lugnt. Trevligt umgänge med Kaiko, Moa, Klara, Tofft och Ellinore blev resultatet då jag bangade synthklubben och åkte hem till förorten istället.  Med tanke på hur spräckt jag var efter jobbet i fredags så var det nog rätt beslut. Lördagen fördrevs i någon sorts limbotid då jag var kroniskt försenad till allting redan från start. Det ledde till att jag slog dövörat till istället och ägnade mig åt mig själv samt piloten av Battlefleet Galactica. Inte världens snyggaste serie men dom sparar fan inte på dramat i alla fall. Senare på kvällen drog jag hem till Johan för lite öl och brädspel. Mitt fokus gled ganska raskt över till ölen men några buzz-omgångar och ett parti av ett kul spel jag inte minns namnet på blev resultatet. Klara var på kings head så jag styrde kosan ditåt. Stängning klockan två innebar hemgång klockan tre med tanke på att borgarna nu stulit en timme av oss (det måste vara deras fel!). Denna tidsstöld ledde direkt till att jag totalsumpade min chans att komma i tid till söndagens speltest av vårat gothcon diorama. Spelet flyter på bra, lite regelförtydliganden och lite extra pill på figurer och terräng är nog allt som behövs i detta läget. Ska bli kul att se hur det tas emot av dom GW-dopade massorna.

Imorgon beställs det ny dator. Jag har nog nämnt det i varje post dom senaste veckorna men det är så jävla gött att äntligen få köpa en pryl man har suktat efter såpass länge.

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. fiskhandlarn said, on mars 25, 2007 at 21:14

    BattleSTAR Galactica. STAR. ;)

  2. trettinian said, on mars 26, 2007 at 00:31

    Du, det är jävligt uppfattat! :D


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: