stoppa matchen

Vintern är död – länge leve vintern

Posted in Allmänt by Micke on mars 13, 2007

Jaha. Nu när man sitter här efter en längre tids inaktivitet och väl tänkte skriva något så har man ingen aning om vad jag ska skriva om. Bloggandets ständiga krav på uppdateringar gör mig lätt stressad men jag gör ett försök i alla fall.
Den senaste en och en halv veckan som varit så har Klara varit i stan. Det har varit en skönt och givande. Hon har styrt upp ett rum i stan och är på väg ner hit så fort det bara går. Detta är något jag verkligen tycker ska bli kul. Jag gillar ju henne skarpt och man vill ju ha folk man gillar i närheten. Nu vidtar någon sorts väntans tid.

Vad har jag då gjort den senaste tiden? Pja, inte mycket måste jag säga. Har mest hängt hemma i B-sjön men en och annan fest har det hunnits med samt en del socialiserande med Love och Tutti. Vi har hunnit med ett Mellanstadiedisko och en sväng på Der Bunker. Det har varit trevligt och jag lyckades bli ganska road och full på båda festerna. Man känner spontant att temafester är ganska roligt. Synd att deras mellanstadietema låg en 4-6 år efter mitt mellanstadium. Men jag fick låtsas vara killen från högstadiet istället.

En reflektion jag har gjort är att det verkar vara ganska många jag känner som mår bra just nu och det gläder mig. Eller är det bara jag som ser allt genom något sorts rosa puttinull-filter och inte förstår mina vänners lidanden och ångest? Fan vet, men jag har i alla fall noterat en trend av att folk verkar ha saker på gång.  Johannes har fått jobb, Klara är på väg ner till götet, Snart börjar allsvenskan och igår var det vårväder med glassätande utomhus. I solsken. Ja, vad fan är det som händer?

Utöver det så har min teknologiska vardag raserats då min dator har slutat fungera. Laddade ner någon uppdatering, hörde hur disken började läsa väldigt frenetiskt. Lät den stå så ett tag och ignorerade problemet. Efter en omstart går skiten inte igång. Suveränt. Turligt nog ser jag till att spara alla viktiga grejer på andra ställen. Ett datorhaveri är  både bra och dåligt. Det dåliga är att min kommunikation med omvärlden försämrats radikalt. Jag är bara online på icq/msn/jabber när jag sitter på jobbet. Det är väl det sämsta. Det bästa är ju att jag nu blir tvungen att uppgradera min hårdvara med en ny maskin! Turligt nog så ramlar bonusen in i slutet av denna månad och då ska det banne mig köpas monstedator. Eller, monster och monster, en MacBook av något slag blir det. Vit och stilren eller svart och snygg. Det är den stora frågan jag brottas med just nu. Eller rent utav en skitdyr i silver? Beslut beslut…

(Det absolut säkraste sättet att nå mig är på min e-post, den kan jag läsa i mobilen. Jag finns på hemmingsson (a) gmail . com )

Detta är post nr 100 sedan starten i september 2006. Bra jobbat eller något.

Annonser

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Johannes said, on mars 13, 2007 at 14:57

    Hehe, jag suktar efter en MacBook själv. Har insett att den VAIOn jag vill ha har rätt kasst grafikkort ändå, då kan jag lika gärna spara 10k och köpa ny stationär vid tillfälle. ;)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: