stoppa matchen

Tillfredställande lerbrottning.

Posted in fotboll:, GAIS, musik: by Micke on oktober 31, 2006

Igår var det underbart att vara gaisare. Inte ofta man känner igen sig i den gamla visan men ibland faller bitarna på plats. AIK gick in på ett regnigt, blåsigt och lerigt Nya Ullevi för att spela till sig ett SM-guld. Så fel dom hade. Wilton blev fullständigt utbuad och var allmänt dålig. Gnaget kom aldrig till något vettigt avslut förutom några tjongbollar från mittplan och en ribbträff. Våra atleter stod upp väldigt bra och spelade väldigt intelligent. Snygga brytningar och väldigt bra försvarspel. Jag har aldrig sett GAIS spela så bra utan att göra mål. 0-0 brukar sällan vara ett resultat som speglar en bra match. Igår spelades undantaget. Kamp, vilja och glidtacklingar. Det var den bästa 0-0 matchen jag någonsin har haft nöjet att titta på.

Sus hade genom sitt jobb fått tag på sponsorbiljetter. Det kändes lagom underligt att sitta på hedersläktaren och titta på fotboll. I halvlek kunde man gå ner till en full utrustad bar där dom bjöd på kaffe. Känslan av förräderi mot ståplats var påtaglig. Men med tanke på vädret och andra omständigheter såsom mjuka stolar i biografstil gjorde det till en väldig trevlig upplevelse att sitta på VIP-platsen. Sus, jag är öppen för en repris!

Det verkar som att dom gamla tonårsångestrockarna i NIN kommer till Sverige i april. Man kanske skulle försöka släpa sig till Stockholm ännu en gång. Jag gillade NIN väldigt mycket förr om åren så det skulle vara kul att se dom.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: