stoppa matchen

Nu är det dags.

Posted in fotboll:, GAIS, Politik by Micke on oktober 16, 2006

GAIS åker till grötätarlandet idag för att kämpa till sig dom där sista poängen som behövs för fortsatt spel i allsvenskan nästa säsong. Jag hoppas och vill verkligen att det trillar in en trepoängare idag. Mycket oavgjort på sista tiden för våran del. Att gneta fram enpoängare och på så sätt säkra kontraktet är ju naturligtvis i sin ordning men det är ju inte lika effektivt som att faktiskt vinna någon match mellan varven. Matchen avnjuts på sportbar med storstark och nachos. Det är stil och klass det!

Moderaternas Borelia hoppar av sin ministär efter åtta dagar. Det måste vara något sorts rekord. Och hon kan ju bara försöka inbilla mig att hon inte tar emot fallskärmen. Jävla as. Men det är klart, har man som målsättning att berika sig själv i största möjliga utsträckning så måste ju den fallskärmen komma väldigt lägligt.

7.62mm är ett bra mycket billigare och säkrare alternativ för att lösa problemet.

Appropå budgeten: ”Av det vi sett som hittills läckt ut blir det sämst villkor för de som står utanför arbetsmarknaden, det vill säga studenter, pensionärer och arbetslösa, säger Skandiabankens privatekonom Annika Creutzer till SvD.se.”

Är det någon som är förvånad överhuvudtaget?

Som sagt; 7.62mm.

Uppdatering: Suveränt, borgarna mörkar sin ”sparka på dom som ligger”-budget med ett till ministeravhopp. Dom är inte dumma dom där…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: