stoppa matchen

Men se där…

Posted in Allmänt, fotboll:, vänner: by Micke on oktober 9, 2006

När jag hade gett upp hoppet om svensk landslagsfotboll och bestämde mig för att gå på fest istället för att gräva ner mig i den kommande förlusten mot Spanien så glimmrar dom till. Fan. Där fick man för att svikta i tron på Kalles-Kaviar-Allbäck och Ful-Elmander. Nu kommer jag bänka mig framför matchen mot Island och då lär ju Sverige få storpisk i vanlig ordning.

Helgen var en helt okej helg. För att vara en helg alltså. I lördags tänkte jag mig att jag skulle deltaga på Jons och Linas inflyttningsgalej. Men innan dess så drog Johannes och Oskar iväg mig till någon förfest som visade sig ligga i direkt anslutning till mitt hem. Väl där påbörjades det viktiga värvet att supa sig till apstadiet och socialisera mig lite med lägenhetens invånare. På det hela stora gick det utmärkt. Katolik-Olga och Gotlands-Frida bestämde sig för att följa med bort till huvudfesten istället för att gå på krogen. Väl hos Jon och Lina så fortsatte supandet och svirandet. Enligt normaltrenden så varvades ämnen religion och energipolitik några varv. Jag vet inte riktigt vilket intryck vi dalfolk gjorde men på hemfärden behövdes det hoppas av spårvagn för att svimmas lite. Måste bero på Loves haranger om lokaltrafikens beskaffenhet i Alingsås. Kvällen var riktigt trevlig och det där söta risbrännvinet som Lina har är en riktig välgörare för både kropp och själ. Turligt nog stannade absinthen i barskåpet, vilket antagligen räddade livet på dom flesta som var inblandade. Tutti skulle minsann ha efterfest så istället för att sitta kvar en hållplats på vagnen och komma hem så däckade jag i soffan hos Tutti. På morgonen efter tänkte jag tukta kroppen och ta en promenad hem. Bergsjöns topografi fintade mig fullständigt och jag gick vilse. Efter mycket om och men lokaliserades våran lägenhet och jag fick sova några timmar i min egen säng. Lycka. På kvällen bjöds det på tjockispannkaka och en episod vardera av Betty Ugly samt Project Runway.

Nya bekantskaper är alltid trevligt. Synd bara att bekantskaperna, Olga och Frida, i detta fall redan har bestämt sig för att flytta tillbaka till Gotland innan året är slut.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: