stoppa matchen

Fascismen gör storstilad comeback.

Posted in Politik by Micke on september 18, 2006

Sverigedemokraterna tog 22.3 procent i Landskronas kommunval. Det är så jävla vidrigt. Jag har svårt att finna ord för hur jävla kasst det är. Det rapporteras på SDs hemsida (som dom borde fortsatt hålla stängd efter nedsläckningen i samband med Mohammedbilderna) om att SD fått mer än 200 mandat i olika kommunalval. Det är ett hån mot den demokrati dom säger att vi har i det här landet när såna äckliga vidriga rättshaveristtyper som SDs medlemskader består av tar mandat efter mandat i kommuner över hela landet. Jag mår illa. Var är demokratins självförsvar nu? Var är repressionen mot den fascistiska högern? Varför misshandlas inte dessa individer med batong i huvudet av snuten? Varför kravallchockas inte deras demonstrationer? Varför får dom stå och spy ut sin odemokratiska hatpropaganda på våra gator och torg? Snälla demokratin, försvara dig för helvete.

Det blåser inte bara hårt, det är orkanstyrka på den totala högervridning som skett nu. Och fascisterna i SD verkar ha framtiden för sig. Skulle skolvalet gälla som resultat för riksdagsvalet hade vi haft SD i riksdagen idag. Jag vill inte ens tänka tanken.

Med dessa valresultat i minne så blir det ännu tydligare att på en lokal gräsrotsnivå frodas fascismen fritt. Därför måste också analysen bli att fascismen måste bekämpas på ett lokalt plan. Eftersom snuten och makten inte gör något åt det här så får man väl hitta egna vägar…

Annonser

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Tinky said, on september 19, 2006 at 08:49

    Det är så jävla skrämmande!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: