stoppa matchen

höst?

Posted in Allmänt, GAIS, lek & spel:, Politik by Micke on september 15, 2006

Göteborg är varmt. Löven har väl börjat få lite annan färg än grönt lite sakteliga men att påstå att hösten är här är inte riktigt sant. Vi har haft ”bättre” väder hittils i september än vad vi hade hela sommaren år 2000.

Blir mycket rollspel framöver. Igår blev det lite DoD. Nästa vecka ska det spelas Call of Cthulhu och ännu mer Drakar och Demoner. Ibland är det pinsamt uppenbart hur mycket nörd man är. Men hösten är ju den bästa årstiden för sådana aktiviteter. Om man bara nu kunde säga att det är höst.

På söndag är det val. Har redan lagt mina röster. Jag röstade på ett ganska otippat parti i kommunalvalet, ett ännu mer otippat parti i regionvalet och blankt i riksdagsvalet. Kanske avslöjar vad jag röstat på efter valet, förutom den lilla detaljen att ni redan vet att jag kastat bort min röst till riksdagen. På riksnivå litar jag inte på en enda politiker eller parti. Det bara är så. Jag har verkligen försökt uppbåda någon sorts entusiasm och letat febrilt efter ”det minst dåliga” alternativet. Det gick inte. Men hur som helst, min utopi är ju att ingen jävel går och röstar så den representativa modellen får sig en knäck. Syndikalism Für Alle!

GAIS – Hammarby imorgon. Med tanke på hjältedådet i sthlm senast så är seger helt klart möjlig. Men som det är med grönsvart, en bra dag slår vi Real Madrid och vi förlorar alltid mot Ljungskile.

Nu ska jag betvinga den anstormande förkylningen med lite honungsvatten…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: